Hej!

Jeg hedder Karina Handberg og er mediegrafiker.

Jeg er 44 år, uddannet mediegrafiker på Syddansk Erhvervsskole I Odense. Jeg har været ude et år på Cabinplant og få mig noget erhvervs erfaring. Da de ikke havde en grafiker siddende til at oplære mig, har jeg selv siddet som den førende grafiker i deres marketingsafdeling og blevet meget selvstændig af opgaven. Jeg kommer bestemt til at få gavn af min tid der og har fået stor ros af min daglige leder for mit initiativ og daglige virke. Jeg har en stor passion for grafisk design. Kunsten at få design, tekst og billeder til at interagere, er noget jeg ønsker, at mit design skal indeholde. Det at arbejde med typografi, farver, form og illustration er virkelig noget, der interesserer mig. Mit mål er at kunne hjælpe andre små selvstændige frem i verden og blive set i deres virke.

Jeg er entusiastisk, ærlig, kreativ og kendt for at yde en god service. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et fremtidigt samarbejde, uanset hvad du har brug for.

Fotos & Design

28 83 07 57

Lad mig stå for din næste kampagne eller fotosession!

Jeg har masser af erfaring med både grafisk design og fotografering på højt professionelt niveau. I min portfolio kan du se meget mere om nogle af de ting, jeg har lavet gennem tiderne.

Karina arbejder for mig på mine grafiske opgaver i mine 2 forretninger - hun har lavet indtil nu nogle enormt fine ting! Hun er hurtig og utroligt sød og ordentligt menneske . Så sidder du derude og mangler en god grafiker så tøv ikke!

Louise LangebergIndehaver af Team Re-Style & Hårtrylleriet

Jeg holder meget af mit faste samarbejde med Karina. Hun har altid styr på tingene, og det er virkelig flotte og nyskabende ting hun laver - se nu bare hendes hjemmeside!

Henrik SandbergWebudvikler

Karina er en super dygtig grafiker og fotograf. Jeg har selv brugt hende meget til både fotosessions og større kampagner, og slutresultatet har altid været perfekt. En virkelig pålidelig freelancer!

Helle ØstergaardKommunikationschef